En uw vereiste antwoord — Soms compromisloos — Voor iedereen.

«ik heb hoofdpijn»

Om eerlijk te zijn, heeft deze uitdrukking al in diskrediet gebracht dat we het zo minder mogelijk proberen te https://libido-man.com/oorzaken-van-een-verminderd-libido-geslachtsdrift-bij-mannen/ gebruiken — In gevallen van sterke fantasie. Nou, of als we echt hoofdpijn hebben.

Uw antwoord: Bied een tablet aan voor een meisje. Maar als de migraine wordt herhaald met verontrustende regelmaat, kijk dan überhaupt naar je relatie. Misschien vergeven ze niet willekeurig, zat ze op haar kristallen papure.

«ik ben heel moe»

U zult verrast zijn, maar een zeer eenvoudige en fundamentele behoefte aan een persoon — Het is geen seks en een droom. En als het meisje thuis een mooie en kwartel terugkeert, is dat alles waar ze in bed van droomt, dan, — Slaap.

Uw antwoord: Ga met haar naar bed, indien mogelijk, met een knuffel. Dus jij, zelfs ondanks het ontbreken van deze avond, gered met een spirituele partner en fysiek contact met je partner. Nou, trouwens, zelfs een moe lichaam, het is niet zo, niet zo en slaap niet.

«Ik voel geen orgasme met je, dus wat is er aan de hand»

Misschien wel de meest wrede, verspillende mannelijke verontschuldigingen in de wereld. Hij kan alleen een meisje uitspreken dat niet om de gevoelens van haar man geeft (trouwens, een slecht teken).

Uw antwoord: Begrepen met het meisje. Natuurlijk, op voorwaarde dat iedereen afhankelijk is van het orgasme. Omdat hij zich altijd schuldig voelt van het feit dat de partner de climax niet met u kan bereiken, vrij onaangenaam. Vooral omdat hij dit argument als reservering gebruikt. Trouwens, er zijn veel vrouwen die geen kamagra -orgasme kopen met de ervaring van mannen, maar tegelijkertijd zoals dit proces.

«ik voel me dik»

Vrouwen eisen zeer hun uiterlijk. En het lijkt ons dat de mannen hetzelfde zijn, ook al merkte je niet een half jaar, dat je vriendin een neusneuken en onbepaalde wenkbrauwen in kleur maakte

zeegolf. We zien elke imperfectie van zijn lichaam, ongeacht of het een extra 250 gram is of niet geregistreerd haar op zijn benen. Ja, en je lijdt natuurlijk, jij.

Uw antwoord: Een permanent meisje dat ervan overtuigt dat ze mooi is. En vergeet het concept in het algemeen «constructieve kritiek», Als je oud wordt voor je vriendin. Als je natuurlijk van plan bent om in de nabije toekomst seks te hebben.

«Je hebt nog steeds seks van me nodig, ik ben moe»

Of je hebt echt een onverzadigbaar temperament of je bent de enige initiator van seks in je paar. Zo’n enthousiasme dat je partner passief en wispelturig maakt.

Uw antwoord: Gedurende enige tijd verzwakken uw claims en foto’s van onverschilligheid tot lichamelijk plezier. Dus het meisje zal er aanmoediging uitzien om je te verleiden. Daag haar uit.

«We doen altijd hetzelfde»

Zelfs als er, net als een vast echtpaar, enkele programma’s en een schema zijn, ze zijn nog steeds sporadisch bijgewerkt. Geloof me, met vrouwen, de geest van avonturen en avonturen is niet minder ontwikkeld dan bij mannen, en ‘s avonds is het vrij saai en hetzelfde plafond.

Uw antwoord: Hun massa. Erotisch speelgoed, rollen spelen, hotelkamer en andere passiekatalysatoren..

«Ik wil het gewoon niet»

Sorry, vriend, helemaal slecht. Als het meisje niet eens de moeite neemt om de meest primitieve verklaring te vinden (zie het eerste punt) van zijn kou, besloot ze. En overtuigen haar nauwelijks.

Uw antwoord: Accepteer de strijd die het waard is als een man. Vraag het meisje onmiddellijk of hij wil doorgaan. En wanneer ze vertrekt, branden al haar foto’s (je moet ze eerst afdrukken) in een pan! Hoe dan ook, deze vrouwelijke hond is onwaardig.

Leave a Reply